Jäsenpalvelut

SKAL:n jäsenyys tuo konkreettista hyötyä yritystoimintaasi. Saat asiantuntijoiltamme luotettavaa ja asiantuntevaa tietoa kuljetusalan kysymyksiisi ja voit säästyä monelta harmilta yritystoiminnassasi. Pidämme jäsenemme ajan tasalla alan asioista viestimällä säännöllisesti niin sähköisillä uutiskirjeillä kuin Kuljetusyrittäjä-lehdessä. Seuraa myös sosiaalisen median kanaviamme. Vertaistukea ja verkostoitumista saat osallistumalla tapahtumiimme. Hyödynnä myös lukuisat yhteistyökumppaneidemme tarjoamat jäsenedut - säästät euroja!

Kuljetusyrittäjän palvelut ja edut

SKAL pitää jäsenensä ajan tasalla. Saat meiltä alan viimeisimmät uutiset ja kaiken sen tiedon, jota tarvitset työssäsi yrittäjänä. Sähköiset jäsenviestinnän kanavamme toimivat myös mobiilisti.  

Tutustu palveluihimme ja tartu jäsentarjoukseen!

Tartu jäsentarjoukseemme: Maksamalla vuoden 2023 jäsenmaksun yhdessä erässä saat jäsenyyden puolen vuoden hinnalla koko vuodeksi 2023. Etu on voimassa 11.6.2023 asti. Klikkaa liittymislomakkeelle tästä >

Asiantuntijapalveluistamme rahanarvoista etua jäsenille

SKAL on tiivisti vaikuttamassa kuljetusalan päätöksentekoon. Tämän vuoksi olemme ajan hermoilla kuljetusalaa koskevien säädösten osalta. Meillä on kuljetus- ja logistiikka-alan rautaisimmat asiantuntijat, joilta jäsenemme saavat neuvontaa puhelimitse yritystoimintansa tueksi muun muassa lakiasioissa, kuljetustaloudessa ja -toiminnassa, liikennelupa-asioissa ja säädösten tulkinnassa. Puhelinneuvonta, mukaan lukien suosittu lakineuvonta, sisältyy jäsenmaksuun. Syvempää perehtymistä vaativat toimeksiannot tarjoamme edulliseen jäsenhintaan.

Jäsenille kohdennetut koulutukset

SKAL on kuljetusalan koulutuksen markkinajohtaja vuosien kokemuksella. Kouluttajamme ovat kuljetusalan ammattilaisia tai kuljetusalaan erikoistuneita koulutusammattilaisia. Järjestämme sekä kaikille avoimia että yrityksille tai esimerkiksi paikallisyhdistysten jäsenille räätälöityjä koulutuksia ympäri Suomea. Lisäksi tuotamme räätälöityjä johtamisvalmennuksia ja koulutusohjelmia, jotka tähtäävät esimerkiksi liikkeenjohto- ja talousosaamisen syventämiseen. Kohdennetuille ryhmille järjestämme myös toistuvia koulutusohjelmia, kuten esimerkiksi suosittu SKAL Ladyt -ryhmä.

Yrittäjä pysyy koulutustilanteestaan aina ajan tasalla, sillä pidämme kirjaa koulutuksiin osallistuvista, ja tiedon saa tarvittaessa meiltä.

Johtava yrittäjälehti, mobiilit jäsensivut, uutiskirjeet ja paljon muuta

Viestintämme saa jäsenkyselyissä kiittäviä arvioita. Pyrimme viestimään jäsenillemme aina rivakasti ja selkeästi. Lakimuutoksista viestimme niin kauan ennalta kuin mahdollista, jotta jäsenillämme olisi parhaat mahdollisuudet varautua tulevaan. Vain jäsenten käytössä oleva, tabletissakin toimiva extranet Jäsennetti on täynnä kuljetusalan ja yrittämisen tietoa. Kiireellisimmät tiedotteet lähtevät jäsenten sähköpostiin välittömästi. Uutiskirjeessä jäsenille lähtee infoa ja kuulumisia muutaman viikon välein.

Jäsenemme saavat laadukkaan Kuljetusyrittäjä-lehden 8 kertaa vuodessa. Lehdestä ilmestyy myös sähköinen rinnakkaismedia eKuljetusyrittäjä. Tuotamme jäsenyrittäjien käyttöön myös monenlaisia painotuotteita, kuten taskukalenterin, vuositarrat ja jäsenkortin. Sosiaalisessa mediassa olemme kaikkien tavattavissa. 

Tapahtumia, toimintaa, verkostoitumista

Kuljetusyrittäjän arki voi olla välillä yksinäistä puurtamista. SKAL:n jäsenyrittäjänä pääset tutustumaan kollegoihin ja verkostoitumaan muihin alan toimijoihin lukuisissa tapahtumissamme. Tapaat myös henkilökohtaisesti SKAL:n asiantuntijoita tapahtumissa.

SKAL jäsenyhdistyksineen tarjoaa niin tuhtia tietoa infokiertueiden tai autoilijailtojen merkeissä kuin vapaa-ajan toimintaa ja mahdollisuuksia verkostoitumiseen. SKAL:n Kuljetusyrittäjäpäivät, jonka osana järjestetään liittokokous ja jäsenyhdistysten vuotuiset kokoukset ovat merkittävimmät kokoustapaamiset. Niissä käsitellään toimialalle ja jäsenille ajankohtaisia kysymyksiä ja suunnitellaan tulevaa.

Vapaamuotoisempaa toimintaa tarjoavat vapaa-ajan tapahtumat kuten erilaiset urheiluharrasteet ja tempaukset. Esimerkiksi kiivas karting-kisa, SKAL Motoristien kokoontumiset ja monet muut tapahtumat tuovat saman alan väkeä yhteen. Jäsenyrittäjät ovat luomassa myös omaehtoista toimintaa, jota SKAL jäsenyhdistyksineen tukee. Tästä ovat esimerkkinä kouluihin ja päiväkoteihin suunnatut liikenneturvallisuustapahtumat. Ota rohkeasti yhteyttä omaan jäsenjärjestöösi, jos haluat olla mukana!

SKAL:n omien tapahtumien ohella olemme mukana toimialan merkittävissä tapahtumissa, kuten kuljetusmessuilla, Power Truck Showssa ja FinnMetko -messuilla. Jäsenyhdistysten järjestämät jäsenmatkat suuntautuvat jäsenten mielenkiinnon kohteisiin. Moni alueyhdistys on käynyt esimerkiksi tutustumassa edunvalvontaamme Brysselissä. Toiminta SKAL:ssa on jäsenten näköistä, kiinnostavaa ja hauskaa, tule mukaan!

Jäsenetuliikkeet

 

Tutustu jäsenetuihin täällä.

Liity jäseneksi!

Jäsenneuvonta auttaa kiperissä kysymyksissä

SKAL:n jäsenneuvonta auttaa kuljettamiseen ja yrittämiseen liittyvissä pulmissa.

Soita numeroon 09 478 999, ja ohjaamme sinut alan asiantuntijalle.

Yhteistyössä jäsentemme hyväksi: