SKAL Laatuhyväksyntä

SKAL Laatuhyväksynnällä lisäät yritykseesi tuottavuutta! SKAL Laatuhyväksyntä on suunniteltu vastaamaan nimenomaan kuljetusyrittäjän tarpeisiin. SKAL Laatuhyväksynnän avulla osoitat asiakkaallesi olevasi vastuullinen toimija ja se on yrityksellesi erinoaminen myynti- ja markkinointivaltti.

Tärkeimmät laatuseikat huomioitu

Olemme kehittäneet jäsenillemme SKAL Laatuhyväksynnän. Se on kuljetusyrittäjälle räätälöity laatuhyväksyntä, joka kattaa kaikki kuljetusyritystoiminnan kannalta olennaisimmat laatuseikat.

SKAL Laatuhyväksyntä sisältää kuljetusyritystoiminnan kannalta keskeisimmät laatujärjestelmät:

  • ISO 9001 arvioi yritystoimintaa laadunhallinnan ja -varmistuksen näkökulmasta.   
  • ISO 14001 on laatujärjestelmä ympäristöasioihin.
  • ISO 39001 arvioi liikenneturvallisuuden johtamisjärjestelmiä.

Auditointikäynnin tekee SKAL:n kuljetusalan asiantuntija. Auditointi kestää tavallisesti yhden päivän. Päivän perusideana on tarkastella yritystoimintasi sellaisena kuin se arkipäivän toiminnassa on.

Laatuhyväksynnän myöntää Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry.

Laatukärki edellä menestyksekkääseen yritystoimintaan!

Miksi SKAL Laatuhyväksyntä?

SKAL Laatuhyväksynnän avulla osoitat asiakkaallesi olevasi vastuullinen toimija ja hallitsevasi kuljetusyrityksen kannalta olennaiset ISO-järjestelmää vastaavat laatukriteerit. Myös kansainväliset kuljetusten ostajat tunnustavat laajasti SKAL Laatuhyväksynnän.

SKAL Laatuhyväksyntä on merkittävä myynti- ja markkinointivaltti ja se toimii erinomaisena työkaluna omaa yritystoimintaa kehitettäessä.

SKAL Laatukoulutus

Kaipaatko apua yrityksesi perusasioiden läpikäymiseen ja järjestelyyn ennen laatuauditointia?

Päivitä laatujärjestelmäsi uusien 2015 voimaantulleiden standardien mukaiseksi! SKAL Laatukoulutus on laatuauditointiin valmistavaa koulutusta. Laatukoulutuksessa tutustutaan ISO-standardien 9001, 14001 ja 39001 päivitettyihin sisältöihin ja tarkastellaan niiden käytännönsoveltamista kuljetusalalla. SKAL Laatukoulutuksessa selvitellään myös vaatimusten toteutumisen arviointia niin käytännön yritystoiminnassa kuin auditointitilanteessa.

Ota yhteyttä

Matti Grönfors
Matti Grönfors
Specialist
Yrkeskompetensutbildning, ADR transporter, kvalitetssystem
+358 9 4789 9312
+358 500 445 585

Hinnat

Pyydä tarjous!

Kysy lisää

SKAL Laatuhyväksynnästä tai laatukoulutuksesta

Matti Grönfors
0500 44 55 85
matti.gronfors@skal.fi

I samarbete för våra medlemmar: